tala

  • Taimi meli: Tes-12-2022

    Fa'ata'ita'iga O atunu'u 'ese'ese e 'ese'ese mana'oga ile fa'atonuga uaea eletise. O faʻamau faʻaSaina e faʻatinoina e tusa ai ma tulaga GB 2099.1-2008 ma GB1002-2008, ma talia CCC faʻamaonia. O polo e tutusa ma tafatolu mafolafola; o pa'u masani a Ausetalia o lo'o iai para...Faitau atili »

  • Taimi meli: Tes-05-2022

    O le siosiomaga eletise e faʻaaogaina e ese O le laina eletise masani a Europa e faʻaaogaina i luga o le voltage o le 220V, ma o le American standard power cord e masani ona galue i luga ole voltage o le 110V. Eseese i foliga vaaia Pe a faatusatusa i le uaea eletise tulaga Europa, o le vaega autu o le tulaga Amerika p...Faitau atili »

  • Taimi meli: Nov-28-2022

    O le socket, faatasi ai ma le uaea eletise, e maua ai le eletise i mea eletise. E eseese ona foliga, ma ituaiga eseese o mea tau eletise e eseese ituaiga o uaea eletise. I le maketi, o ona ituaiga e le tutusa, ma o ituaiga o sockets i le tele o atunuu ei ai a latou lava char ...Faitau atili »

  • Taimi meli: Nov-17-2022

    Uaea eletise, ua ta'ua foi o uaea eletise, uaea meafaigaluega, uaea eletise, uaea eletise e fesootai ai, uaea eletise, uaea eletise meafaigaluega, ma isi mea. O se mea e ave ai le eletise, ma o le auala o loʻo i ai nei o le faʻaogaina o le point-to-point transmission. I tulaga o le faʻaaogaina, e mafai ona vaevaeina uaea eletise i DC ...Faitau atili »

  • Taimi meli: Nov-10-2022

    1. Faʻaleagaina e mafua mai i le malosi mai fafo O le mafuaʻaga masani o le toilalo o se manuʻa mai le malosi mai fafo. I le taimi nei, ua masani ona fa'apipi'i laina eletise i totonu o le taulaga. O le uaea eletise o le a afaina pe a tupu se malosi tele mai fafo. Ole faaletonu ole laina eletise e masani ona...Faitau atili »

  • Taimi meli: Oke-27-2022

    E mafai ona tatou faia mea ofoofogia i aso uma faʻafetai i uaea eletise. Ae ui i lea, e faigofie le faʻaaogaina o uaea eletise e aunoa ma le iloaina o le tulaga ese o ia mea taitasi. E tusa ai ma lenei mea, o le a tatou talanoaina nei ni nai fesuiaiga i le va o laina eletise C13 ma C15. Tatou o loa. E iai sau N...Faitau atili »

  • Taimi meli: Oke-22-2022

    O le a le mea e faasino i ai le uaea eletise e 2 pou? O le faaupuga “2-pole” o lo'o fa'ailoa mai ai e le'o fa'eleelea le polo masini ma e masani ona aofia ai pine fa'aeletise se lua. O masini eletise uma na muamua faʻapipiʻiina i le 2-pole plugs power cord, o lona uiga o sockets mains uma na mamanuina mo ...Faitau atili »

  • Taimi meli: Sep-23-2022

    E fa'aaogaina e tagata uma le eletise. O le faimalaga mai le tasi malo i le isi, peitaʻi, o le a iʻu ai i le eseese o palaka, sockets, ma uaea. O le averesi o le tagata e ono o'o i ni fa'alavelave mai lea tulaga, ma o tagata ta'ito'atasi e galulue i le eletise e ono lamatia. O le mea lea, malamalama i le tele o mana ...Faitau atili »

  • Taimi meli: Sep-15-2022

    E le tatau ona manatu faatauvaa le matafaioi a le uaea eletise e pei o se fa'aulufale malosi! O le lamolemole o le mana faʻapipiʻi faʻapipiʻi o le a tele lava ina filifili e le laina eletise, e pei lava o le faucet, o le mamafa o le vai i tulaga masani, o le faucet sili atu, o se lamolemole, leaga faucet splash, lenei ma wa...Faitau atili »

123456Sosoo ai >>> Itulau 1 / 8